Herinnert u het zich nog? Die gloednieuwe Audi?

U weet natuurlijk al hoe goed een Audi rijdt. Maar bent u ook zo benieuwd naar de rijervaring en stijl van de nieuwste Audi? Ervaar alle details tijdens een proefrit, zodat u zeker weet dat ook deze bij u past.

10 Redenen om nogmaals te kiezen voor Audi Private Lease

 

 1. Kosteloos opzeggen bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, scheiding en overlijden. Dit kost bij veel aanbieders tot €960,-extra o.b.v. een contract van 48 maanden.
 2. Je weet vooraf precies wat de kosten zijn wanneer je over je kilometerbundel heengaat. De kilometers die je meer rijdt worden jaarlijks met je afgerekend en de kilometers die je minder hebt gereden, worden aan je uitbetaald.
 3. Jouw Audi dealer regelt alles voor je. Eén adres in de buurt voor onderhoud en schade.
 4. Je kunt je droomauto 100% zelf samenstellen.
 5. Bij ons is de schadeverzekering inzittenden altijd inclusief. Dit kost bij veel aanbieders tot € 330 extra o.b.v. een contract van 48 maanden.
 6. Je hebt bij pech standaard recht op vervangend vervoer na 24 uur.
 7. Je sluit een contract af bij Audi Financial Services, dé officiële aanbieder van Audi.
 8. Geen schadevrije jaren nodig. Bij veel aanbieders betaal je meer als je weinig schadevrije jaren hebt.
 9. Het is altijd mogelijk om voortijdig je contract te beëindigen zonder opgaaf van reden, hiervoor hebben we een transparante regeling. Op basis hiervan wordt de opzegvergoeding vastgesteld.
 10. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een compleet leasecontract aangaat met eerlijke voorwaarden, zonder addertjes onder het gras.
Klantbeoordeling Private Lease

Klanttevredenheid

 

Jaarlijks meten we de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo horen we van klanten hoe zij onze dienstverlening ervaren en wat we kunnen doen om deze te verbeteren. Op dit moment meet Audi Private Lease een klanttevredenheidscijfer van een 8.5! En daar zijn we hartstikke trots op.

Keurmerk Private Lease

 

Audi Financial Services mag met trots het Keurmerk Private Lease voeren. Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease reikt het keurmerk uit. Als aanbieder van private lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. We houden ons aan de Algemene voorwaarden met eerlijke spelregels. Zo kies je met een gerust hart voor Audi Private Lease.

 • Eerlijke voorwaarden;

 • Een compleet product;

 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten;

 • 14 dagen bedenktijd;

 • Zekerheid bij klachten.

keurmerk private lease

100% zelf jouw nieuwe private lease auto samenstellen

Audi Private Lease is uniek. Bij ons kunt u namelijk helemaal naar eigen wens uw Audi samenstellen. Naast de standaard keuze in verschillende uitvoeringen en kleur, kunt u ook alle mogelijke opties aan uw auto toevoegen. Laat u voor alle mogelijkheden informeren door uw dichtstbijzijnde dealer.