Audi Private Lease
Klantenservice Audi Private Lease
Heeft u een vraag over uw Audi Private Leasecontract? Op deze pagina vindt u alles over schade, reparatie, onderhoud, rijden in het buitenland en het einde van uw private leasecontract. Direct hulp nodig? Bel de BerijdersDesk: (033) 454 95 55.
Schade aan uw private lease auto
Heeft u schade aan uw private lease Audi? Meld deze schade dan direct via het schadeformulier als er geen tegenpartij betrokken is. Wanneer er wel een tegenpartij betrokken is gebruik dan het blauwe Europees schadeformulier.
Onderhoud of pech
Heeft u schade aan uw private lease Audi? Meld deze schade dan direct via het schadeformulier als er geen tegenpartij betrokken is. Wanneer er wel een tegenpartij betrokken is gebruik dan het blauwe Europees schadeformulier.
Diefstal of inbraak
Bij diefstal of vermissing raden wij aan direct aangifte te doen bij de politie. Wij hebben het proces-verbaal namelijk direct nodig om de melding in behandeling te nemen. Ook als er sprake is van inbraak of inbraakschade, meld dit dan direct bij de politie.
Rijden in het buitenland
Met een Audi Private Leasecontract mag u rijden in het buitenland. Uw auto is verzekerd en u bent voorzien van internationale pechhulp in de landen die op de groene kaart staan.
Praktische informatie
Lees meer over de verzekering van uw Audi Private Lease auto, bekeuringen, BKR-registratie, rijbevoegdheid, parkeervergunning, groene kaart en facturatie.
Het einde van uw Audi Private Lease contract
Meer weten over de opties bij het aflopen van uw Audi Private Leasecontract? Lees alles over het inleveren of overnemen van uw Audi en over het verlengen of beëindigen van uw private leasecontract.
Veelgestelde vragen
De meest voorkomende vragen over private lease vindt u hier. Van de inhoud van het auto abonnement tot verschillende procedures; bijvoorbeeld als u schade heeft gereden of wanneer uw persoonlijke situatie is veranderd.

Klacht indienen


Wij hebben graag een goede band met onze klanten. Het kan echter altijd gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Wanneer dit het geval is, willen wij dit heel graag weten, zodat wij er iets aan kunnen doen. Heeft u een klacht over onze service? Laat het ons dan weten en vul het klachtenformulier in.