Audi A1 Private Lease
Uw Private Lease Audi inleveren
Het eind van uw private lease contract is in zicht. Het inleveren van uw Audi kan op een gemakkelijke manier, waar we u graag meer over vertellen. Samen met Macadam, onze partner, inspecteren wij uw Audi voor inleveren. Macadam is een onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in het inspecteren en innemen van private leaseauto's.

Inspectie van uw Audi op schade en gebruikssporen

Tijdens de inspectie stelt Macadam de feitelijke situatie van uw Audi vast. Audi Financial Services beoordeelt vervolgens aan de hand van dit rapport of het gaat om geaccepteerde of niet geaccepteerde schades. De beoordeling van de eventuele schades worden aan de hand van het inleverprotocol bepaald. Het inleverprotocol kunt u hier bekijken. Macadam maakt ter plekke een inspectierapport op met hierin een vermelding van alle schade- en gebruikssporen. Het rapport moet door u en Macadam worden ondertekend. U ontvangt dit rapport na afloop van Macadam.

Let op: u dient zelf bij de inspectie aanwezig te zijn 


Het is van belang dat u zelf bij de inspectie van uw Audi aanwezig bent. Zo worden onduidelijkheden over de staat van uw auto voorkomen. U kunt zelf de gewenste locatie en tijd kiezen. Macadam luistert graag naar uw wensen. Mocht u onverhoopt niet kunnen op de afgesproken datum, dan adviseren we u om een nieuwe afspraak in te plannen.